Τηλ: 210 574 6000

Κιν : 697 333 9458

0 Your ΚΑΛΑΘΙ

Εκτυπωτής Laser Lexmark B2442

Εκτυπωτής Laser Lexmark B2442

Κλικ για μεγέθυνση

180.00
Σε Απόθεμα
+

Το Lexmark MS417dn προσφέρει αξιοπιστία, ασφάλεια, προαιρετική ασύρματη εκτύπωση και εκτύπωση από έξυπνες συσκευές, δυνατότητες εκτύπωσης διπλής όψης και δικτύωσης, καθώς και έγχρωμη οθόνη 2,4 ιντσών και ταχύτητα εκτύπωσης έως και 40 [38] σελίδες το λεπτό.

Εκτυπώστε τα σύνθετα έγγραφα γρήγορα

Εκτυπώστε έως και 40 [38] σελίδες το λεπτό, με χρόνο εξόδου πρώτης σελίδας μόλις 6,5 δευτερόλεπτα. Παράλληλα, ο συνδυασμός του διπύρηνου επεξεργαστή 800 MHz και της μνήμης 256 MB επιτρέπει τον εύκολο χειρισμό σύνθετων εγγράφων.

Εκτελέστε τις εργασίες σας χωρίς διακοπές

Η προαιρετική δεύτερη θήκη αυξάνει τη χωρητικότητα εισόδου στα 850 φύλλα, ενώ με την προαιρετική κασέτα τόνερ μεγάλης χωρητικότητας, μειώνονται οι διακοπές λειτουργίας για την αντικατάσταση αναλωσίμων.

Αξιόπιστη απόδοση

Εκτυπώστε εύκολα έως 7.200 σελίδες το μήνα χωρίς να έχετε πολλές έγνοιες για τη συντήρηση, χάρη στις κορυφαίες δυνατότητες διαχείρισης χαρτιού.

Εκτύπωση από έξυπνες συσκευές

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Mobile Print της Lexmark από οποιαδήποτε συσκευή iOS ή Android

Αναλώσιμα κορυφαίας αξίας

Το αποκλειστικό τόνερ Unison™ της Lexmark διατηρεί χαμηλό το κόστος των εκτυπώσεών σας, καθώς έχει τέτοια απόδοση που προσδίδει μεγάλη αξία στις ήδη οικονομικές τιμές του.

Έγχρωμη οθόνη 2,4 ιντσών

Παρακολουθήστε την κατάσταση της συσκευής και των εργασιών και χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Εμπιστευτικής εκτύπωσης, για μεγαλύτερη ασφάλεια των εκτυπώσεών σας.

Μάρκα :
Lexmark
Πιθανότατα να σας Ενδιαφέρουν